Documenten

Voor het inschrijven voor een Dental Camp hebben we nodig:

A. Voor mondhygiënisten en assisterenden:

per mail: – scan paspoort en scan pasfoto bijvoegen bij het aanmeldingsformulier en mailen naar: angelabugel@hotmail.com – scan diploma Mondhygiënisten per post: – 1 originele pasfoto voor de badge Visum aanvragen bij het Nepalese consulaat in Amsterdam (zie punt 4 hieronder onder Visum alleen hoeven wij geen kopie)

B. Voor tandartsen (zie ook punt 1 t/m 4 hieronder):
per mail:
- scan paspoort, scan pasfoto een scan diploma (indien het tandartsdiploma niet in het Engels opgesteld is laten we het diploma vertalen door een beëdigde vertaler, hiervoor moeten we een digitale scan hebben van het diploma) bijvoegen bij het aanmeldingsformulier en mailen naar: angelabugel@hotmail.com

per post:
- 4 originele pasfoto’s (3 voor op de Applicationforms, 1 voor de badge)
- kopie tandartsendiploma
- Convenantletter – originele Engelstalige (!) BIG verklaring (Letter of good standing)
- Applicationform for Foreign Doctors (document van 4 pagina’s; let op op pagina 2: TWEE handtekeningen!)
- Visum: een kopie van de pagina in het paspoort waar het visum op staat en een kopie van de pagina met naam en pasfoto in het paspoort (dus twee verschillende pagina’s uit het paspoort).

S.v.p. opsturen naar: NOHS, t.a.v. Gerjen Winkeler, Wilhelminastraat 49, 6812 CT Arnhem T: 0031 (0)26 38 93 330 (praktijk) E: nohsaanmelding@hotmail.com

Documenten voor tandartsen:
1. BIG verklaring Het BIG-uittreksel (Letter of good standing) in het Engels! kan hier per mail worden aangevraagd met vermelding van vrijwilligerswerk met de NOHS. De verklaring kan rechtstreeks door de BIG opgestuurd worden naar Arnhem.
2.Convenantletter
Download hier ; svp uitprinten, invullen en opsturen naar Arnhem.
3. Applicationform for foreign doctors NMC
Download hier het formulier, svp uitprinten, invullen (TWEE handtekeningen namelijk de 3e regel: specimen of signature  en in het onderste blokje) en opsturen naar Arnhem. NB: dit document opent soms op de tweede pagina die leeg is….klik op het pijltje links bovenaan om de pagina te openen.
4. Visumaanvraag
In een later stadium, na aankoop van de tickets zal Angela de tickets mailen en daarmee kan het visum aangevraagd worden. U kunt ook voor anderen een visum aanvragen, niet iedere aanvrager hoeft persoonlijk naar het consulaat.
Ga naar de website: http://www.nepal.nl/consulaat/ en vraag het formulier per email aan. Dan svp uitprinten en invullen. Graag alleen het aanvraagformulier uitprinten en invullen.

Plaats van bestemming: Kathmandu
Doel van het bezoek: toerist
U boekte uw reis via: Katrien Van Ryssel, Amazing Destinations
Gent, tel: +32 9 222 23 41
Het adres van het consulaat is: Herengracht 562, 1017 CH, Amsterdam.

Dan graag opsturen naar Arnhem:
1. een kopie van de pagina in het paspoort waar het visum op staat.
2. een kopie van de pagina met naam en pasfoto in het paspoort. (dus twee verschillende pagina’s uit het paspoort).    

Comments are closed.